אורי אבנרי חושף: למה השמאל הקיצוני בעד דרעי?    צפיות: 1301

הצג וידאו זה באתרך

 

פעיל השמאל הקיצוני, אורי אבנרי, חושף כי בשיחות פרטיות שניהל עם אריה דרעי גילה כי הוא קיצוני יותר ממנו.

קבוצת הפיסבוק "גזור ושמור- דף ארכיון" העלתה קטע וידאו בו נראה אורי אבנרי מדבר בגלוי על תפקידו של אריה דרעי בשינוי התודעה הימנית של הציבור המזרחי, "לשנות את התודעה של הציבור הגדול הזה המזרחי, זה רק מזרחי יכול לעשות. אני יכול רק להסתכל מהצד ולחוות דעה לא יותר מזה" טען אבנרי. 

בהמשך דבריו חשף אבנרי כי דרעי והוא ניהלו שיחות פרטיות, "דרעי, אני זוכר אותו כשהוא התחיל את דרכו ואני עזרתי מאוד ליצור את המיתוס הזה של דרעי מפני שהוא היה איש שלום מובהק. בשיחות פרטיות הוא היה אפילו יותר קיצוני ממני, אם אפשר". 

נציין כי לאחרונה הצהיר יו"ר ש"ס לשעבר אריה דרעי כי בכנוותו להתמודד בבחירות הקרובות לכנסת. את תגובתו של דרעי לכתבה לא ניתן לקבל, נפרסמה לכשתגיע.

 






מהדורה קלה - לשמירה-בשם ...
לשמירה במחשב:
יש ללחוץ קליק ימני ו"שמירה בשם"

להורדה:
גרסת וידאו

להורדה:
גרסת אודיו


שבוע לאחר ההרס - הבניה במצפה יצהר בעיצומה   
צפיות: 1517



בכיר פלסטיני: אסור שהעולם ידע מטרתנו האמית...
צפיות: 3004



הסכנה המצרית ● וידאו בפרסום ראשון     
צפיות: 981



הרבי מסביר 'איך לדבר עם האמריקאים' ●...
צפיות: 2711



לזילבר יש פתרון לסכסוך הערבי-ישראלי ●...
צפיות: 2292



מודל הטרנספר של פייגלין - לאור דברי הרבי •...
צפיות: 646



כשהרב וולפא יצא לשכנע חיילים ● וידאו   
צפיות: 4095



דובר צה"ל מציג: שקרי החמאס ● וידאו     
צפיות: 2090



הרב וולפא מעורר סערה: "דין אולמרט לגרדום!"   
צפיות: 1327



הפתרון של הרבי למצב המדיני ● וידאו     
צפיות: 825





.