ערוץ 10 על הילד מהטלטון שמשגע את העולם    צפיות: 6416

הצג וידאו זה באתרך

איתן בורטניק, בקושי בן 9, הוא ילד יהודי חביב מפלורידה שבארה"ב. למרות גילו הצעיר הוא כובש בסערה את אולפני ההקלטות ונחשב לדבר הבא בתעשיית המוזיקה העולמית. בוטניק החל את הקריירה שלו בין היתר בהופעות מתוקשרות בטלטון - מופע ההתרמה השנתי של חב"ד בקליפורניה, וגם כעת הוא ממשיך לסייע בגיוס כספים של בתי חב"ד שונים בארה"ב. ערוץ 2 הקדיש לו כתבת וידאו.
 


הקריירה הקצרה של בורטניק הצעיר החלה כבר בגיל שש במסע הופעות ברחבי ארה"ב, ומאז הוא פשוט לא מפסיק לנגן ולשיר. החודש הוא אף זכה לקבל חוזה מיוחד מאחת מתחנות הטלוויזיה הציבוריות בארה"ב, ובכך קבע היסטוריה כנגן הצעיר ביותר שמוחתם על חוזה בגוף שידור ציבורי.
 
איתן נחשב לילד פלא בעיקר מכיוון שהוא לא יודע לקרוא תווים, אלא שומע מנגינה ומצליח לחזור עליה בעזרת השמיעה האבסולוטית שלו. "הצקתי להורים שלי ורציתי ללכת לשיעורי פסנתר", סיפר בורטניק,"אבל הם אמרו לי שאני קטן מדי, אז הלכתי לנגן על פסנתר הצעצוע שלי והקשבתי לבייבי איינשטיין. ברגע שההורים שלי שמעו אותי, הם שלחו אותי מיד לשיעורי פסנתר".

איתן גם דואג שלא לשכוח את חבריו היהודים והוא מגייס כספים למען תנועת חב"ד. 






מהדורה קלה - לשמירה-בשם ...
לשמירה במחשב:
יש ללחוץ קליק ימני ו"שמירה בשם"

להורדה:
גרסת וידאו

להורדה:
גרסת אודיו


בדמעות ובבכיות: מנגנים ד' בבות על הקבר הטר...
צפיות: 2004



"צדק לרובשקין" - הפרומו לסרט נחשף ● ...
צפיות: 3671



כך זה נראה: יריד הכשרות הגדול בעולם ●...
צפיות: 2045



רבנים ושלוחים משבחים את המאפיה בכפ"ח (פ)     
צפיות: 770



הרב אשכנזי אמר קדיש וכל הקהל ענה אמן בדמעו...
צפיות: 2234



בניין בן 14 קומות הופל בעזה ● תיעוד   
צפיות: 2522



איך בונים "הסכמה מלאה"? ● שיעור וידא...
צפיות: 1654



התכנית נחשפת: 770 מול הכותל ● וידאו   
צפיות: 3658



ההבטחה לה' - רגע לפני הקפיצה מהגג ● ...
צפיות: 8320



פרסומות                                     
צפיות: 350





.