הרב וולפא מציג: טקס זכרון לרבין ● וידאו    צפיות: 2268

הצג וידאו זה באתרך

תנועת ’ארץ ישראל שלנו’ בראשות הרב שלום דב וולפא וברוך מרזל קיימה הערב (חמישי) טקס לזכרו של יצחק רבין ז"ל ולזכרם של 1000 נרצחי אוסלו. שי גפן, ממארגני הטקס, אמר לערוץ 7 "הדלקנו היום 1000 נרות לזכרם של נרצחי אוסלו ונר אחד לזכרו של יצחק רבין ז"ל, לא נסכים לקרנבל רבין  המתקיים מדי שנה בשנה בימים אלו - דרך ההסתה שלא פוסקת לרגע באנשי הימין".  הרב שלום דוב וולפא אמר בטקס, "הדרך של רבין פשטה את הרגל הבטיחו שלום וקיבלנו דם ואש ותמרון עשן, ויזכור בבתי הקברות". 

ברוך מרזל אמר בטקס, "אנחנו לא חושבים שבעיות בענייני ציבור אפשר לפתור באקדחים, כוח ואלימות וחס ושלום ברצח, לא רוצחים יריבים פוליטיים, צריך לזכור שרבין עשה הרבה למען מדינת ישראל".

טירן פולק שאיבד את שתי אחיותיו בפיגועי טרור, אמר בטקס, "אלפי משפחות איבדו את משפחותיהם וחבריהם , מי אחראי  על הדם הזה, הדם שלהם גם אדום ולא שונה מדמם של אחרים", פולק הוסיף, "כל הזמן מעלים ומהללים את מורשת רבין, איזו מורשת? 1000 נשמות איבדנו בעקבות הסכמי אוסלו".

פעיל הימין, איתמר בן גביר, סבור כי הטקס ייערך גם בשנים הבאות, "בטקס זה אנו אומרים, עד כאן, לא לפסטיבל רבין. אנחנו מקווים שהטקס הזה יערך גם בשנים הבאות,ובסופו של דבר יהיה הטקס המרכזי לזכרו של רבין ." 






מהדורה קלה - לשמירה-בשם ...
לשמירה במחשב:
יש ללחוץ קליק ימני ו"שמירה בשם"

להורדה:
גרסת וידאו

להורדה:
גרסת אודיו


כך עברתי שבועיים במעצר השב"כ ● וידאו   
צפיות: 3294



"מאז שנכנסת לכפ"ח אתה יכול להכנס לכל מקום"   
צפיות: 1807



נפש הטבעית, נפש חיונית, נפש בהמית ● ...
צפיות: 1599



ניגון "יחי" כפי שמעולם לא שמעתם ● וי...
צפיות: 4953



נחשף בחב"ד אינפו, שודר בערוץ 10 ● וי...
צפיות: 3350



האדמו"ר מאלכסנדר באתרי חב"ד בחברון ●...
צפיות: 1045



הראשל"צ מדבר על אחמד בן שרה ● וידאו   
צפיות: 655



אהלי תורה: התלמידים התחרו במשחק "ושיננתם"   
צפיות: 891



מה שראיתי אצל השווער ● ראיון וידאו     
צפיות: 2563



כשהרב אמנון יצחק נשאל על הרבי כמשיח ●...
צפיות: 11681





.