בית חינוך ליובאוויטש בכפר חב"ד ● קליפ וידאו    צפיות: 1853

הצג וידאו זה באתרך


 


"בית חינוך ליובאוויטש" כפר חב"ד, יוצא בהפקה מיוחדת: "רואים עלי!" - קליפ איכותי המביא מראות אותנטיים של ההווי הייחודי בחיידר, ומהווה הצצה בלתי אמצעית לחיידר איכותי במיוחד המהדר ליישם את הוראותיו של הרבי שליט"א מלך המשיח בכל פרט בחינוך הילדים.
השיר מספר את סיפורו של תלמיד בחיידר, וסוקר את סדר יומו - מהרגע שפוקח את עיניו - שחדור כולו במטרה: "אני רוצה גאולה!"

הסלוגן שנבחר, "רואים עלי!", מהווה בעצם את המוטו ואת תמצית החזון שהציבה לעצמה הנהלת החיידר- לייצר לרבי חסידים!  הוא מבוסס על דברי הרבי שליט"א מלך המשיח שהחינוך לילד יהודי צריך להיות כזה, שכאשר רק מעיפים עליו מבט, מיד רואים - משיח! (משיחת שמחת תורה ה'תשנ"ב).

בשנתיים האחרונות, הכפיל החיידר את מספר תלמידיו שוב ושוב, והתפתח רבות בכל המישורים. בימים אלה מסכמים בהצלחה את הרישום לשנה"ל ה'תשע"ה,  כאשר בסיעתא דשמיא. הצטרפו  עשרות תלמידים חדשים ל'בית חינוך ליובאוויטש'. 






מהדורה קלה - לשמירה-בשם ...
לשמירה במחשב:
יש ללחוץ קליק ימני ו"שמירה בשם"

להורדה:
גרסת וידאו

להורדה:
גרסת אודיו


חנוכת בית חב"ד באיסט ריוור קונטיקט           
צפיות: 538



בית חינוך ליובאוויטש בכפר חב"ד ● קלי...
צפיות: 1853



מופע הלייזר של בית חב"ד בקרית משה ● ...
צפיות: 1851



3 שנים לפיגוע בבלשוי ברוניא ● שיחזור...
צפיות: 1333



ההבטחה שקויימה: מחשב נייד לכל מורה חב"די •...
צפיות: 666



בית חב"ד גואה                               
צפיות: 1452



ניידות חב"ד כובשים - כך זה נראה ● הפ...
צפיות: 3274



בלעדי: העתק של 770 ייבנה בראשון לציון `...
צפיות: 2444



הצצה למכון ר"ן במוסקבה ● וידאו         
צפיות: 749



סיפורו של בית חב"ד גוש קטיף                 
צפיות: 1299





.