מהו מקווה חב"ד? שיעור מקיף ● וידאו    צפיות: 1225

הצג וידאו זה באתרך

בשיעור שנערך בבית כנסת חב"ד בראשון לציון, הרצה הרב אליהו לנדא, ר"מ בישיבת "תומכי תמימים" המרכזית בכפר חב"ד, ומומחה גדול בתחום הכשרות, ובנו של הרב יעקב לנדא ע"ה, מי שכזכור, נבחר על ידי כ"ק אדמו"ר הרש"ב, לבנות עבורו את המקוה בור ע"ג בור הראשון בעיר רוסטוב. 

יוזמה מבורכת בכולל "משכן מנחם" בראשון לציון בראשות ראש הכולל ורב הקהילה הרב מרדכי צבי דוברבסקי: מדי חודש מופיע מרצה מפורסם בפני אברכי הכולל, ומעביר שיעור בנושא בסיסי ויסודי בהנהגת קהילה.

כשיעור ראשון, שנערך בבית כנסת חב"ד בעיר, הרצה הרב אליהו לנדא, ר"מ בישיבת "תומכי תמימים" המרכזית בכפר חב"ד, ומומחה גדול בתחום הכשרות, ובנו של הרב יעקב לנדא ע"ה, מי שכזכור, נבחר על ידי כ"ק אדמו"ר הרש"ב, לבנות עבורו את המקוה בור ע"ג בור הראשון בעיר רוסטוב.

הרב לנדא סקר בפני האברכים את ההוראות שקיבל אביו בנושא, וכן את המעלות במקוה חב"ד על פני המקוואות האחרים שנבנו בעיר בני ברק ובערים אחרות.

יצויין, כי היוזמה התקבלה בברכה גם בעיני חברי קהילת חב"ד בראשל"צ, ואכן, רבים פינו מזמנם כדי להשתתף בשיעור המרתק.

באדיבות: יהדות חיה באינטרנט 






מהדורה קלה - לשמירה-בשם ...
לשמירה במחשב:
יש ללחוץ קליק ימני ו"שמירה בשם"

להורדה:
גרסת וידאו

להורדה:
גרסת אודיו


לראשונה בעברית: פארבריינגען עם ר' מענדל ע"...
צפיות: 1323



העולם רוצה לשמוע את נבואת הגאולה             
צפיות: 1444



הדרך להתקרב ליהדות בלי "שבירת הכלים" χ...
צפיות: 552



הרב אשכנזי חושף: רגע אישי עם הרבי           
צפיות: 2306



ספר התשובות לכל השאלות ● שיעור וידאו   
צפיות: 569



פייסבוק לבית חב"ד? צריך שאלת רב ● וי...
צפיות: 548



מנכ"ל שלום עכשיו סירב לעימות; שי גפן הרצה ...
צפיות: 1193



משנתו הבטחונית של הרבי                       
צפיות: 506



הצצה להשתלמות בניהול מוסדות ● וידאו   
צפיות: 673



הכנס לתורה ומדע נפתח בדעת הרבי ● ויד...
צפיות: 534





.